Διαφημιστικά Δώρα

Διαφημιστικά Δώρα Με Λογότυπο

Διαφημιστικά Δώρα με Λογότυπο

Κάντε εντύπωση με διαφημιστικά δώρα με λογότυπο

Η προώθηση του brand σας με διαφημιστικά δώρα με λογότυπο δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι μία παλιά αλλά αποδοτική προωθητική πρακτική που λειτουργεί ακόμη μέχρι και σήμερα. Ας θυμηθούμε το πασίγνωστο ελληνικό brand που είχε κατακλύσει την χώρα με αναπτήρες και στυλό με το λογότυπό της, που ακόμη βρίσκουμε ξεχασμένα στα συρτάρια μας. 

Η έντυπη προώθηση θα αργήσει πολύ να μας αποχαιρετήσει όσο ακόμη ζούμε την ζωή μας στον πραγματικό και όχι τον εικονικό κόσμο. Από διαφημιστικές επιγραφές σε πόρτες ταξί, μέχρι ποτήρι θερμός του καφέ με λογότυπα, η έντυπη διαφήμιση είναι εδώ να διαλαλεί την επωνυμία σας και να προβάλει μέρος της εταιρικής σας ταυτότητας.

Πάρτε για παράδειγμα τυπωμένες κούπες του καφέ. Μία τόσο απλή καθημερινή ενέργεια του να πιεις έναν καφέ μπορεί να γίνει πλεονέκτημα για το μάρκετινγκ σας. Ποια επιχείρηση δεν θα ήθελε η επωνυμία της να συνδέεται με κάτι τόσο ευχάριστο και αναζωογονητικό; Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για εταιρικά προϊόντα με logo

διαφημιστικά δώρα με λογότυπο

Αποδοτική και οικονομική προώθηση

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα διαφημιστικά δώρα με λογότυπο είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για τις επιχειρήσεις. Μέσα από αυτή την ενέργεια, οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν ισχυρή εντύπωση στους πελάτες τους και να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της. 

Σύμφωνα με έρευνα (πηγή) , τα διαφημιστικά είδη έχουν σημαντικό αντίκτυπο στους πελάτες, με περίπου 51% των ερωτηθέντων να δηλώνουν ότι η λήψη διαφημιστικών προϊόντων θα τους έκανε πιθανότερο το να αγοράσουν από αυτή την εταιρεία στο μέλλον. Το 52% των ερωτηθέντων μάλιστα δήλωσε ότι είναι πιθανότερο να συστήσει τις υπηρεσίες μιας εταιρείας εάν έχει λάβει ή έστω έχει δει δικά της διαφημιστικά προϊόντα με λογότυπο.

Σύμφωνα με την παραπάνω έρευνα , τα προωθητικά προϊόντα με λογότυπο προσφέρουν πολλά οφέλη στις επιχειρήσεις, όπως:

  1. Είναι καλύτερα ακόμη και από επαγγελματική κάρτα.
  2. Σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό σας.
  3. Μεγάλη συχνότητα εμφανίσεων με χαμηλό μπάτζετ. 
  4. Αυξάνει τους δυνητικούς πελάτες (leads) και δημιουργεί πωλήσεις (conversions)
  5. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις περισσότερες μορφές διαφήμισης, σχεδόν μόνιμη παρουσία και λειτουργία της καμπάνιας.

Γιατί τα διαφημιστικά προϊόντα με λογότυπο λειτουργούν ακόμη;

Με τα διαφημιστικά είδη που φέρουν το  logo σας, θα αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας. Αν και αυτό είναι από μόνο του ικανό να φέρει αύξηση της πελατείας και των πωλήσεων,  μπορεί επιπλέον -συνδυαστικά με τις υπόλοιπες καμπάνιες όπως social media ή google διαφημίσεις που τρέχετε- να αυξήσει την αποδοτικότητά τους και την ικανότητά τους να μετατρέπουν τους επισκέπτες σε πελάτες. 

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα διαφημιστικά προϊόντα

Αν και τέτοιες διαφημιστικές ενέργειες υπάρχουν παντού στην καθημερινή μας ζωή, συχνά δεν συνειδητοποιούμε τον αντίκτυπο που έχουν στις αποφάσεις αγορών μας και στην αφοσίωσή μας σε ένα brand. 

  • Αρχικά βρείτε προϊόντα που μπορούν να διεισδύσουν στην καθημερινότητα του κοινού σας. Αν στοχεύετε σε παιδιά για παράδειγμα δεν αξιζει να ασχοληθείτε με κούπες καφέ αλλά σε σχολικά είδη, παιδικά θερμός, δοχεία φαγητού, καπέλα, λούτρινα αρκουδάκια κλπ.
Παιδικά διαφημιστικά δώρα με λογότυπο
  • Αποφασίστε τι συναισθήματα θέλετε να νιώθουν οι παραλήπτες των δώρων σας. Αν είστε συνεργείο αυτοκινήτων ίσως να μην είναι καλή ιδέα να φτιάξετε δοχεία φαγητού με το λογότυπό σας. Τα είδη γραφείου και η γραφική ύλη ίσως να είναι μία πιο safe επιλογή. 

Αν είστε ένα πολύ ακριβό και πολυτελές brand καλύτερα να είναι ανάλογης αξίας και αισθητικής και το προϊόν που θα τυπώσετε το logo σας. Πχ ένα καλαίσθητο σακίδιο πλάτης ή ένα Bluetooth ηχείο φωνάζουν από μακριά ότι πρόκειται για κάποια υψηλής αισθητικής και αξίας μάρκα.

  • Επιλέξτε τα προϊόντα εκείνα που όντως θα χρησιμοποιούν και θα διαδοθούν. Για παράδειγμα αν τυπώσετε μπλουζάκια με λογότυπο το οποίο ανήκει σε έναν τύπο επιχείρησης που τους κάνει να νιώθουν άβολα να φορούν σύντομα τα μπλουζάκια θα εξαφανιστούν από την κυκλοφορία.
μπλουζάκια T-shirt με λογότυπο, μπουφάν με λογότυπο, φούτερ με λογότυπο

Για περισσότερες ιδέες περιηγηθείτε στις κατηγορίες του Βusinessgift.gr

Related Posts